ÅTF Bladet AUG/SEPT 2015

ÅTF-bladet hösten 2015            

Här kommer ett nytt ÅTF-blad efter sommaren. Det finns som vanligt en del aktiviteter planerade och det som står på tur är loppmarknaden som går av stapeln söndagen den 20:e september. Se mer information i bifogad inbjudan.

Parkfesten

Årets parkfest har precis gått av stapeln och det blev som vanligt ett lyckat evenemang med lådbilsrally, småstjärnor och liveband under kvälllens fest. Även vädret visade sig från sin bästa sida.

Ett stort tack till Alstersvägen som stod för evenemanget i år!

Nästa är är det Gurlitavägen och Österåsvägen som står som arrangörer.

Gatuombud

Vi vill i samband med detta passa på att göra lite reklam för rollen som gatuombud. Vi har några gator där det finns vakanser och andra där det kan vara dags att släppa in nya kandidater. Så nu har ni chansen! Anmäl ert intresse via kontaktformuläret på hemsidan.

Ni kommer då få stoltsera som representant för er gata och hjälpa till att mobilisera grannarna till några festliga händelser per år samt träffa styrelsen under trevliga former över middag senare i höst.

Personligen tycker jag att det är fantastiskt kul att det anordnas några tillställningar varje år så att vi får tillfälle att träffas.

Ett par av dessa tillställningar arrangeras av gatorna i föreningen enligt ett roterande schema (med 11 års cykel) och gatuombuden är vid dessa tillfällen extra viktiga för informationsspridning och samordning.

Det är också trevligt för nyinflyttade att någon på gatan välkomnar dem till området och har lite insikt i trädgårdsföreningen.

Positionen som gatuombud är ledig för följande gator (och det finns chans att fler lediga platser släpps! Kolla status på hemsidan under kommande veckor):

  • Drottningholmsvägen 502-524
  • Drottningholmsvägen 528-562
  • Gurlitavägen
  • Österåsvägen

Försäljning av fika m.m. vid våra gemensamma aktiviteter

Då vi erbjuder skolklasser, föreningar mm att ansvara för fikaförsäljnigen vid våra aktiviteter, uppmanar vi alla intresserade att höra av sig om man vill få möjligheten att tjäna en slant.

Närmaste tillfälle är loppmarknaden den 20/9.

Hemsidan

Vi hoppas att ni alla besöker föreningens fina hemsida, www.åtf.se.

Där finns mycket att läsa både gällande information om vad som händer just nu men även om föreningens och områdets historia. Bokningen av gemensam material i föreningen görs också genom hemsidan vilket många verkar veta.

Vi kommer inom kort komplettera information om styrelsen, gatuombud m.m.

Hälsningar ÅTFs styrelse